Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
Gerbovits Gréta

Gerbovits Gréta

hallgatói munkatárs

Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatóság


Gerbovits Gréta vagyok, a PTE KTK hallgatója. Idén már a 6. félévemet töltöm a kar gazdálkodási és menedzsment képzésén. Számomra az egyetem egy kellemes csalódás, hiszen végzősként úgy gondoltam, hogy egyetemen már nem lesz olyan összeszokott baráti csapat, mint középiskolában. Ennek ellenére már gólyaként megtapasztaltam, hogy milyen színes programok közül válogathatunk, a szaktársaim mennyire nyitottak, barátságosak és mennyi segítséget kapunk oktatóinktól.

Szakválasztás szempontjából is elégedett vagyok. Minden félév végén megbizonyosodok arról, hogy jól döntöttem, hiszen kikerülve az egyetemről egy versenyképes diplomával fogok rendelkezni. Tantárgyaink többségében gyakorlati jellegűek: nagyban hozzájárulnak készségeink fejlesztésében, esettanulmányok, preneztációk és egyéb gyakorlati feladatok megoldása során.

Pécset, mint várost, nagyon megszerettem. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség és csodás kiránduló helyek szakítanak ki minket a szürke hétköznapokból. Mindezek mellett az egyetemi programok is összekovácsolnak bennünket, csak hogy párat említsek: PEN, Jeges est, borkóstolók, gólyabálok. 

#ptecsalad

172
program

280
szereplő

24
szervező