Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Felvételi tájékoztató diákoknak

ÉLŐ - Felvételi tájékoztató diákoknak

2021-01-25 | 16:00 - 16:50

Már visszanézhető!

A PTE hallgatói mondják el, mire figyelj a jelentkezés során, hogy működik a pontszámítás, milyen képzési szintek vannak a felsőoktatásban, mi a helyzet a nyelvvizsgával. Mindemellett bemutatják saját, széles képzési kínálatunkat is a Pécsi Tudományegyetemen. A tárékoztató után bátran kérdezhetsz tőlük, így elsőkézből kapsz információt olyan fiataloktól, akik nemrégiben átélték ugyanazt, mint most te, és manapság pedig abban élnek, amiben te is fogsz nemsokára. (És nyugi, ha az időkeretet túllépjük, akkor is válaszolunk a kérdésedre, de írhatsz az irány a PTE facebook oldalára is, ahol igyekszünk azonnal válaszolni.)


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Bakó Lili hallgatónk mondta: "véleményem szerint a sok "száraz információ" mellett egy fórumot lenne érdemes tartani, ahol oktatóktól és jelenlegi egyetemi hallgatótól tudnának kérdezni az érdeklődők, ezzel egy kötetlen beszélgetést létrehozni."
Ez itt többek között egy ilyen fórum! :)

Arany Beatrix: "Bárcsak lehetne egy online chat szoba, ahol együtt ötletelhetnénk, azért hogy az egyedüllét ellenére senki ne érezze magát magányosnak, hisz itt vagyunk egymás számára, mint egyetemi közösség."
Látjátok lent a Messenger ikont és a "kérdezz élőben" feliratot? Ha ott írtok nekünk, mi rögtön megkapjuk az üzenetet az Irány a PTE! Facebook profilunkra! ;)


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-25
  • 16:00 - 16:50


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Karrier

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Tájékoztató

172
program

280
szereplő

24
szervező