Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Miért jó tanárnak lenni, miért jó tanárnak tanulni a PTE-n?

ÉLŐ - Miért jó tanárnak lenni, miért jó tanárnak tanulni a PTE-n?

2021-01-25 | 16:00 - 16:50

Kerekasztal beszélgetés tanárszakos hallgatókkal a tanári pályáról, motivációikról, a PTE hallgatói életről, a terveikről, és bemutatjuk A Tanítsunk Magyarországért mentorprogramot.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Vizdák Fanni hallgatónk szerint: "Lehetne egy előadás, ahol tanárok és volt vagy jelenlegi diákok mesélnek az élményeikről. Meg lehetne említeni az órákat [...] és közben mesélhetnének az előadók ezekkel kapcsolatos élményeket, sztorikat, hogy Ők hogyan élik át az órákat."
Nincs olyan volt vagy jelenlegi hallgatónk, aki ne rendelkezne ilyen sztorikkal! És különösen érdekes, ha ezek a hallgatók még tanárnak is készülnek!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-25
  • 16:00 - 16:50


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Humán- és társadalomtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező