Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Hogyan készüljünk otthon az érettségire, vizsgákra (helyes időgazdálkodás, tanulási technikák, módszerek, tanácsok)

ÉLŐ - Hogyan készüljünk otthon az érettségire, vizsgákra (helyes időgazdálkodás, tanulási technikák, módszerek, tanácsok)

2021-01-26 | 16:20 - 17:20

Már visszanézhető!

On-line tanulás, távoktatás, érettségi? - Hogyan készüljünk fel eredményesen?


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Simon Dominika szerint "nagyon jól meg lehet ragadni azzal a figyelmet, ha interaktívvá tesszük az eseményt. Egy közvetlenebb meeting, ahol kötetlenül beszélgethetnének a mostani egyetemisták, illetve a felvételizők. Mindenki feltehetné a kérdéseit és elmesélhetnénk egymásnak a tapasztalatainkat."


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-26
  • 16:20 - 17:20


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Orvosi és egészségügyi tudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező