Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Game of stocks - a tőzsdejáték

ÉLŐ - Game of stocks - a tőzsdejáték

2021-01-29 | 17:00 - 17:50

Adok-veszek, csökken-emelkedik: a tőzsde világába csöppenhettek bele egy játék erejéig. Taktikázzatok jól a részvényekkel és nyerjetek! A játékra max. 20 fő jelentkezhet, előzetes regisztráció szükséges.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Szende Péter hallgatónk: "Programok terén érdekes lehetne, ha mondjuk egy adott szakmán belül a diákok kapnának feladatokat."


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 17:00 - 17:50

Szereplők

Szereplők


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Üzleti- és gazdaságtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Játék

172
program

280
szereplő

24
szervező