Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Pécsiközgáz stories avagy mit csinál egy közgazdász?

ÉLŐ - Pécsiközgáz stories avagy mit csinál egy közgazdász?

2021-01-29 | 15:00 - 15:25

Már visszanézhető!

Honnan indul egy pécsi startupper, egy profi gazdasági elemző és egy sikeres reklámszakember? Nyilván a Pécsiközgázról! Beszélgetésre invitáltuk 3 fiatal és a szakmájában sikeres alumni hallgatónkat, akik arról beszélgetnek, mi a munkájuk, hogy néz ki az életük közgazdász diplomával. Hogy kik ők? Czigler Enikő - a Vimage startup vállakozás társtulajdonosa, operatív vezetője, a PTE KTK Phd hallgatója, Pavelka Alexandra - közgazdasági modellező és Havasi Virág - szabadúszó vállalkozó.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Czaun Eszter hallgatónk szerint: "érdekes lenne egy beszélgetés, ami megmutatja, milyen területeken tudnak majd a hallgatók elhelyezkedni. Az egyetem szerintem egy alagút, egy út, a karrier és munka felé, így nem árt az alagút vége felé tekinteni, akár mielőtt belépünk az alagútba."  
Mi megfogadtuk tanácsát!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 15:00 - 15:25


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Üzleti- és gazdaságtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező