Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - A specialty káveforradalom élén - KoffeinBox, a kávés startup

ÉLŐ - A specialty káveforradalom élén - KoffeinBox, a kávés startup

2021-01-29 | 15:30 - 15:55

Már visszanézhető!

4 Pécsiközgázos srác, akik a karantén alatt hozták létre startup vállalkozásukat, a KoffeinBoxot. A tulajdonosokkal beszélgetünk ötletről, indulásról, nehézségekről - és egy kicsit az Alma Materről, a Pécsiközgázról is.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Hiti Maja Boglárka hallgatónk súgta: "Olyan előadásokat hoznék be, mint egy STARTUP cég vezetője, hogyan jutott el ott, ahol most van, miért érdemes olyan tárgyakat is tanulni, amit ott használhatatlannak érzünk, mégis az egyik legfontosabb lesz. Nincs olyan, hogy nem fog kelleni. Startupos előadásnál elmondani, hogy igenis van ilyen a karon, ahol akár egy vállalkozást fel lehet húzni, akit ez érdekel." 
Akkor mutatunk erre példát!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 15:30 - 15:55


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Üzleti- és gazdaságtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező