Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - 3D GEOcaching – 80 perc alatt a Föld körül

ÉLŐ - 3D GEOcaching – 80 perc alatt a Föld körül

2021-01-27 | 18:00 - 19:20

Játssz velünk az online térben! Szerezz virtuális GEOélmény-t és tapasztald meg mi mindenre képes és használható a GEOINFORMATIKA!

A játék célja, hogy a rejtvényeket sorrendben megfejtve, az egyes helyszíneket egyenként felkeresve a leghamarabb érjetek célba. Minden rejtvény helyszínén találtok egy 3D épületet, formát, látványosságot vagy egy színes 3D tájolót, ezek csak közelről látszanak, ezért elég nagy pontossággal kell őket megtalálni.
Fontos! A játékban való részvételhez asztali számítógépről kell csatlakozni a pontosság igénye miatt.

Ha lekésted a 01.27-én 14:00 óráig elérhető regisztrációt, csatlakozz az "online program" mezőben található teams linken keresztül 18:05-ig. ott várunk!

Korábbi információk:

Az online geocaching-túrához szükséged lesz egy MS office fiókra, egy hozzá társított email címre, 80 szabad percre, és némi jártasságra és érdeklődésre a nagyvilágból, mottó: „otthonról is lábaid előtt a világ”

Ha szeretnél részese lenni ennek a kalandtúrának, nincs más teendőd, mint:

1. Töltsd ki ezt a regisztrációs lapot: https://forms.gle/QYoRjRUBzCMCX6F56

2. Várd a visszaigazoló emailt és a részletes információt és iránymutatást

3. Légy online MS-office fiókoddal 2021. január 27-én 17.55-től

Ezt az élménydúsnak ígérkező 80 percet igyekszünk az ismereteken és lehetőségeken kívül egy értékes nyereménnyel is feledhetetlenné tenni.

Kérdés esetén: pecsifoldrajz@gmail.com


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-27
  • 18:00 - 19:20


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Természettudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Játék

172
program

280
szereplő

24
szervező