Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Esti borászkodás

ÉLŐ - Esti borászkodás

2021-01-27 | 19:15 - 20:15

Már visszanézhető!

Tegyük fel vacsoravendégeket várunk, hogyan döntjük el, hogy fehér-, száraz, édesbor vagy pezsgő illik az elkészített fogásunkhoz?

A PTE Természettudományi Kar szőlész-borász hallgatói és oktatójuk beszélgetéséből mindezt kideríthetjük, illetve egy kis betekintést is kaphatunk a borgasztronómia világába.

A beszélgetés résztvevői: Dr. Szabó Géza, Hajba Petra, Garai Ákos, Geresdi Bence


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-27
  • 19:15 - 20:15


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Természettudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Gasztronómia

172
program

280
szereplő

24
szervező