Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Ízek, imák, szerelmek - a'la PTE TTK

ÉLŐ - Ízek, imák, szerelmek - a'la PTE TTK

2021-01-27 | 17:00 - 17:50

Már visszanézhető!

A gasztronómiai kalandozások vezetője a "Gasztronómia" című, szabadon választható kurzus biológus professzora, segítői pedig a téma iránt különösen érdeklődő, lelkes hallgatók, valamint a műkedvelő gasztronómia nagymester matematika oktatónk.

A molekuláris gasztronómiai technikák és technológiák mélyére tekintünk, mindezt a biológia, kémia, fizika és matematika segítségével...

Örömmel vesszük, ha bárki aktív beszélgetőpartnerként csatlakozik moderált beszélgetésünkhöz!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-27
  • 17:00 - 17:50


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Természettudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Gasztronómia

172
program

280
szereplő

24
szervező