Már visszanézhető!
A gasztronómiai kalandozások vezetője a "Gasztronómia" című, szabadon választható kurzus biológus professzora, segítői pedig a téma iránt különösen érdeklődő, lelkes hallgatók, valamint a műkedvelő gasztronómia nagymester matematika oktatónk.
A molekuláris gasztronómiai technikák és technológiák mélyére tekintünk, mindezt a biológia, kémia, fizika és matematika segítségével...
Örömmel vesszük, ha bárki aktív beszélgetőpartnerként csatlakozik moderált beszélgetésünkhöz!
Adatvédelem:
Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.