Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Kis esti mozi - filmekről több nézőpontból

ÉLŐ - Kis esti mozi - filmekről több nézőpontból

2021-01-27 | 19:00 - 19:50

Már visszanézhető!

 

Filmkedvelő TTK oktatók és hallgatók beszélgetése többek között arról, hogyan jelenik meg a tudomány a filmekben, vagy a film a tudományokban. Megnézzük azt is, hogyan képzelték el a múltbeli filmek a jelent, és milyennek mutatják a jelen filmjei a jövőt.

Vajon hányan gondolnak bele, hogyan formálják a filmek a társadalmi gondolkodást, milyen hatással vannak a technológiai fejlődésre és milyen komoly szerepet tölthetnek be a világ megismerésének folyamatában?

Várunk egy jó hangulatú, érdekes és izgalmas beszélgetésre, légy aktív résztvevő!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-27
  • 19:00 - 19:50


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Természettudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező