Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - MIK JAMBOREE - Hallgatói élet a MIK-en

ÉLŐ - MIK JAMBOREE - Hallgatói élet a MIK-en

2021-01-28 | 19:00 - 20:00

Már visszanézhető!

Beszélgetés a MIK-es hallgatói életről. Miért jó Pécsen egyetemistának lenni, és miért jó ezt a Műszaki és Informatikai Karon megélni.

Mindenről szó lesz, amit hallgatóként fontos lehet tudni: szakkollégiumok, hallgatói érdekképviselet, szakmai lehetőségek, projektek, jelentkezési feltételek, Mentor Klub, bulik és még sorolhatnánk..

Kérdezz és tudj meg rólunk mindent!


Adatvédelem:


Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-28
  • 19:00 - 20:00


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Műszaki és Informatikai ismeretek

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező