Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Miénk a jövő – Multidiszciplináris kutatások a MIK-en

ÉLŐ - Miénk a jövő – Multidiszciplináris kutatások a MIK-en

2021-01-28 | 18:00 - 19:00

Már visszanézhető!

A PTE Műszaki és Informatika Karán a PTE Általános Orvostudományi Karával közösen számtalan orvosbiológiai-mérnöki kutatás folyik. A megalapított CBEI (Centre for Biomedical Engineering and Innovation) központhoz kapcsolható, és egyéb innovatív projektekről, kutatási eredményekről, a jövőt felvázoló tervekről kaphat információt az érdeklődő. Ezen felül interaktívan is betekintést adunk, részletesebben bemutatásra kerül a 3D kamera segítségével történő, neurorehabilitációhoz kapcsolódó mozgásanalízis projektünkbe.

Az előadás végén és közben folyamatosan van lehetőség van kérdéseket feltenni, illetve az adott témában beszélgetést kezdeményezni.


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.
 

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-28
  • 18:00 - 19:00


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Műszaki és Informatikai ismeretek

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

172
program

280
szereplő

24
szervező