Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Emberközpontú tervezés – a jövő belsőépítészeti kihívásai

ÉLŐ - Emberközpontú tervezés – a jövő belsőépítészeti kihívásai

2021-01-28 | 17:00 - 18:00

Már visszanézhető!

A koronavírus egy emberi tragédia, amely milliók életét érintette. A világjárvány nemcsak a személyes interakció mintáit változtatta meg - fokozott egészségügyi intézkedésekkel, társadalmi távolságtartással és a digitális kommunikáció térnyerésével -, hanem alapvetően megváltoztatta életmódunkat és munkánkat is. Ebben a válságban való eligazodásunk során elkötelezettnek kell lennünk abban, hogy biztosítsuk a biztonságos utat a következő “normális élethez”, ahol élünk, dolgozunk, vagy ahogy utazunk. Noha a járvány részletei és hatásai még nem egyértelműek, vannak már próbálkozások hosszú távú következmények levonására, hiszen a fokozott egészségügyi intézkedések drasztikusan befolyásolják nemcsak az életmódot, a közös munkát, hanem a nyilvánosságban való együttélést is.

A Belsőépítészeti, Alkalmazott és Kreatív Design Tanszéken folyó munkába a belsőépítész tervezőművész és építőművész hallgatók féléves feladatain keresztül kapunk betekintést.


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-28
  • 17:00 - 18:00


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Műszaki és Informatikai ismeretek

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

172
program

280
szereplő

24
szervező