Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Az ég nem a határ - Hallgatói kutatások a MIK-en

ÉLŐ - Az ég nem a határ - Hallgatói kutatások a MIK-en

2021-01-28 | 15:00 - 16:00

"A határ a csillagos ég" - halljuk akkor, amikor bíztatnak bennünket. A PTE MIK építész hallgatói számára az ég nem a határ, minden érdekes és lehetséges, ami azon túl van, így a kötelező tanulmányaik mellett is igyekeznek feszegetni saját határaikat. Ennek egy formája a Tudományos és Művészeti Diákkör (TMDK), amelyben a legváltozatosabb kutatásokkal foglalkoznak a hallgatók. Ennek a tevékenységnek csak a saját fantáziájuk szabhat határt. Dr. Németh Pál, tanszékvezető, egyetemi docens beszélget 4 építész hallgatóval, akik 2020-ban mutatták be a kar TMDK konferenciáján önálló kutatásukat!


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Vas Evelin hallgatónk szerint a "PTE egy baromi gyakorlatorientált intézmény, más egyetemeken nem látok ilyen jellegű és mértékű gyakorlati példákat, feladatokat, amikkel igencsak előnyben érzem magam egy esetleges későbbi interjú során".


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-28
  • 15:00 - 16:00


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Műszaki és Informatikai ismeretek

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

172
program

280
szereplő

24
szervező