Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - A Gordon-módszer hatékonyságának vizsgálata

ÉLŐ - A Gordon-módszer hatékonyságának vizsgálata

2021-01-25 | 19:00 - 19:30

A vereségmentes problémamegoldó módszer segítségével úgy érvényesítheti maximálisan az egyén érdekeit, hogy közben nem kell a másik kárára felülkerekednie. Egyik fél sem veszít. Mindketten nyernek. Vajon Gordon módszere tényleg minden helyzetben feloldhatja a konfliktusokat? Eredményesen alkalmazható akár az óvodás korosztály esetében is? Milyen szerepe van az óvodapedagógusoknak a felnövekvő generációk konfliktuskezelési szemléletének kialakításában? Előfordulhat, hogy az óvodáskorban elsajátított magatartásforma a későbbi problémakezelési eljárásokat is befolyásolja? A PTE-n kezdett kutatómunkámban a mentorom és a szakkollégium támogatása által többek között ezekre a kérdésekre keresem a választ.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Németh Balázs Gergő: "A lényeg az lenne, hogy minden kar kihangsúlyozza azt, amiben egyedi a régióban, vagy akár az egész országban."

Tudtátok?
"A Figyelő évek óta elkészíti az Oktatási Hivatal adatai alapján a Felsőoktatási rangsort. A 2020-as listán a Pécsi Tudományegyetem szekszárdi központú Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara az ország legjobb alsófokú pedagógusképző intézménye lett." Olvass róla többet itt!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-25
  • 19:00 - 19:30Tudományágak

Tudományágak

  • Humán- és társadalomtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Előadás

172
program

280
szereplő

24
szervező