Fűszereink meghatározó szerepet játszanak a gasztronómiában, hiszen kiemelik ételeink ízét, illatát. A gasztronómia nem csak alapvető emberi szükségleteinket elégíti ki, hiszen az étkezések élvezeti időtöltést is jelenthetnek számunkra. Ha kíváncsi vagy arra, hogy még mit nyújthatnak a fűszerek, csatlakozz az előadáshoz!
Adatvédelem:
Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai a ezen a címen érhetők el