Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
PTE Hangja 2019 döntő - Teljes műsor

PTE Hangja 2019 döntő - Teljes műsor

2021-01-29 | 20:00 - 22:00

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat hagyományteremtő jelleggel 2018-ban indította útjára a PTE Hangja énekes tehetségkutató kulturális rendezvényét, amely új színt vitt a PTE amúgy sem szürke hallgatói életébe.

A Pécsi Egyetemisták Magazinja szerint a "A PTE EHÖK az elmúlt években nagy sikerrel rendezte meg a „PTE HANGJA” tehetségkutató versenyét, melynek célja a PTE-s hallgatóknak platformot biztosítani zenei tehetségük megmutatására.

A korábbi években a népszerű verseny zsűrije azokat az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, tehetséges egyetemi polgárokat kereste a válogatók során, akik szeretnek és tudnak is énekelni, és nem tántorítja el őket egy színpadi fellépés sem. Az előválogatóba mindig a szabadon választott, vagyis a versenyző hozott dala mellett a szervezők által előre meghatározott két dal közül egyet szintén be kellett gyakorolni. A legjobbak a zsűri előtt történő megmérettetés után pedig a döntőbe kerülve mérettettek meg egymás között." (Olvass többet itt!)


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Csákvári Nikolett: "Bele kellene foglalni a programsorozatba a PTE hangja döntőt! Nincs idén X-faktor, mindenki ki van éhezve (én is!)."

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 20:00 - 22:00

Szereplők

SzereplőkTudományágak

Tudományágak

  • Kultúra

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Tánc/zene

172
program

280
szereplő

24
szervező