Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
Használati tippek a Kultúrfeszt oldalához

Használati tippek a Kultúrfeszt oldalához

2021-01-29 | 08:00 - 00:00

Sziasztok!

Az oldalunk mobilbarát, de az élmények legjobb átéléséhez ajánljuk, hogy laptopról vagy asztali gépről használjátok.

A teljes programlista itt a weboldalon és a Facebook eseménynél található meg, de érdemes az Irány a PTE! Facebook és Instagram oldalt is követni, illetve letölteni az applikációt, ugyanis érdekességekkel is várunk titeket. Ha megtetszett valamelyik program, hívd meg rá ismerőseidet-barátaidat is, hogy ők se maradjanak le a jóról! ;) Tudtok szűrni napra, témakörre, a Kultúrfeszten résztvevő szervezetekre és előadókra, valamint tudományágakra is, hogy listázva láthassátok a titeket érdeklő programokat. A Kultúrfeszt teljes heti órarendjét eléritek itt!

Alapvetően az ÉLŐ programoknál kérjük, hogy bejelentkezéskor a mikrofonodat és kamerádat kapcsold ki, hogy ne zavarjuk a többieket, de lesznek olyan lehetőségek, ahol ti is beszélhettek, elmondhatjátok véleményeteket, vagy kérdezhettek. Ilyenkor lehetőség lesz a kamera és/vagy mikrofon használatára, de az is elég, ha a chat felületre írsz nekünk. Természetesen teljesen inkognitóban is maradhatsz az egész Kultúrfeszt alatt. ;)

További fontos információk itt!


Honnan jött az Kultúrfeszt ötlete? Miért indult a kezdeményezés?

Jelen helyzetben nem tudjuk a szokásos módokon és platformokon bemutatni az Egyetemet a felvételi előtt állóknak. A középiskolások hónapok óta online oktatásban vesznek részt, ez egy nagyon nehéz helyzet nekik, így készülni az érettségire, emellett pedig dönteni a továbbtanulás kéréséről. Ebben a helyzetben szeretnénk nekik segíteni ezzel a szokásostól eltérő programmal, mely mind az egyetemet, mind az egyetemi életet igyekszik bemutatni számukra.

Kinek szól elsősorban a program?

A programok igen sokrétűek, mindenki talál magának érdekes programot, legyen szó felvételizőről, egyetemistáról, vagy gyermekét támogatni kívánó szülőről.

Milyen programokkal várjuk az érdeklődőket?

5 napon keresztül várjuk az érdeklődőket szórakoztató programokkal, a felvételivel és továbbtanulással kapcsolatos tájékoztatókkal, hogy egy hétig mindenki egyetemistának érezhesse magát a virtuális térben. Teret kapnak kulturális előadások, gasztronómiai programok, nyereményjátékok, kerekasztal és podcast beszélgetések, és természetesen nem maradhatnak el az egyetemi tájékoztatók és a kimondottan a szülőknek szóló fórumok sem!


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Csibi Armand József hallgatónk pont arra gondolt, amire mi! "A fesztivál idejét tekintve 5 napos lenne, mivel ez elegendő idő ahhoz, hogy megadja a fesztivál érzését."

Szabó Kata hallgatónk szerint: "Az már egy jó kezdet, ha a programokból tudnak válogatni és nem kell olyat végighallgatniuk, ami őket nem köti le és addig hallgathatnának másról előadást, vagy kérdezhetnének szakemberektől, hallgatóktól vagy a tanárainktól."
Tessék csak, válogassatok bátran és ha élő beszélgetésekhez csatlakoztok: kérdezzetek is még bátrabban! ;)

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 08:00 - 00:00

Szereplők

Szereplők


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Egyéb

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Bemutató

172
program

280
szereplő

24
szervező