Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - PTE-PEAC Vízilabdás beszélgetés

ÉLŐ - PTE-PEAC Vízilabdás beszélgetés

2021-01-25 | 18:00 - 18:45

Már visszanézhető!

Téma egyrészt a szakosztály élete, felépítése, szerepe a PTE-n, másrészt pedig hogy a játékosok miért választották a PTE-t és hogyan kerültek a csapatba, hogy érzik magukat.

Beszélgetőpartnerek:

Lukács Gergely a PTE-PEAC Vízilabda Szakosztályának szakmai alelnöke

Jacsó Blanka, Galambos Gergely hallgatói játékosok


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Tarai Petra Fatime hallgatónk gondolata: "Az egyes sportkörök, diáktanács, klubok, hallgatói körök… mutatkoznának be. Ezzel erősíteném az érdeklődőt, hogy milyen nagyszerű hely maga a PTE." 
Egy a sok-sok-sok lehetőségünk közül a vízilabda: reméljük, ez után a beszélgetés után, mindenképp ki akarjátok majd próbálni ezt a klassz sportot!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-25
  • 18:00 - 18:45

Szereplők

Szereplők


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Sport

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés/Sport

172
program

280
szereplő

24
szervező