Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
Irány a PTE! Beiskolázási tippek, tanácsok

Irány a PTE! Beiskolázási tippek, tanácsok

2021-01-25 | 14:55 - 15:15

A PTE hallgatói mondják el mire figyelj a jelentkezés során, hogy működik a pontszámítás, milyen képzési szintek vannak a felsőoktatásban, mi a helyzet a nyelvvizsgával. Mindemellett bemutatják saját, széles képzési kínálatunkat is a Pécsi Tudományegyetemen. Mindezt Pécs és az egyetem különböző jellegzetes épületeiben, látványosságainál és terein teszik, hogy a nézőt vizuálisan is beszippantsa a PTE hangulat.


Mindemellett a Pécsi Egyetemisták Magazinjában is számos hasznos cikket olvashattok, amik egy az egyben nektek készültek!

"A mostani helyzet a végzős középiskolásoknak sem egyszerű. Amellett, hogy távoktatás keretein belül tanulnak, készülnek az érettségire és jobban utánanéznek az általuk megjelölni kívánt egyetemeknek. A Pécsi Egyetemisták Magazinja a felvételi időszak alatt számos cikkel készül, hogy bemutassa Pécsi Tudományegyetem különböző karait és segítsen a választásban a tizenkettedikeseknek." MIBEN MÁS? - EGYETEM VS. KÖZÉPISKOLA


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Fésü Fanni hallgatónk szerint jó lenne egy ilyen videó: "Ebben az előadásban az egyetem hallgatói vennének részt. [...] Az előadás keretében lenne szó magáról a szakválasztásról, kollégium vagy albérlet témáról [...] Érintenék az előadók a felvételi rendszer sajátosságait, nehézségeit és megoszthatnának praktikákat is." 

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-25
  • 14:55 - 15:15


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Karrier

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Tájékoztató

172
program

280
szereplő

24
szervező