Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Felvételi kérdezz-felelek SZÜLŐKNEK

ÉLŐ - Felvételi kérdezz-felelek SZÜLŐKNEK

2021-01-29 | 16:30 - 17:20

A PTE Szülői Fórumban közzétett felmérésünk alapján állítottuk össze az Irány a PTE Kultúrfeszt szülőknek szóló programjait. Kérdezz-felelek programunk során hallgatóink, és szakembereink várják a kedves szülőket a felvételi kapcsán megfogalmazódó kérdéseikkel.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Hári Martin hallgatónk is úgy gondolkodott mint mi: " a program célja: a döntés-támogatók segítése abban, hogy ők még több információt, ezáltal még nagyobb segítséget nyújthassanak a felvételi előtt állóknak."


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 16:30 - 17:20


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Karrier

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező