Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Bemutatkozik a Táncoló Egyetem és a Táncegyüttes

ÉLŐ - Bemutatkozik a Táncoló Egyetem és a Táncegyüttes

2021-01-27 | 17:00 - 17:45

Már visszanézhető!

A PTE Táncoló Egyetem és a PTE Táncegyüttes bemutatkozása - kerekasztal beszélgetés és tánctanítás Témák: Táncoló Egyetem kurzusai, kapcsolat Támogató Szolgálattal, Guinness-rekordok, jubileumi gálák, PTE Táncegyüttes táncestjei, fellépései neves előadókkal, fesztiválokon, kampányokban, Maszkban is menő vagy fotósorozat, fotókihívás. A beszélgetés után a feltett kérdések megválaszolása Tánctanítás a résztvevőknek.

Közreműködők: Bánkyné Perjés Beatrix projektvezető, Midtgaard-Stickel Franciska (Norvégia) dietetikus, táncoktató, RG-edző, PTE Táncegyüttes alapító tag; Vargáné Szalai Kata földrajz-testnevelő tanár, PTE Földtudományok Doktori Iskola hallgatója, Táncoló Egyetem oktató, PTE Táncegyüttes tag; Majoros Ivett középiskolai tanuló, PTE Táncegyüttes tag; Meher Muhammad Zeeshan (Pakisztán) diplomás ápoló, Táncoló Egyetem résztvevő, PTE Táncegyüttes egykori tag.

A beszélgetésben szereplő videók:

15 éves jubileum

Ásó, kapa és a nagykaland táncest

Táncoljatok otthon és legyetek a vendégeink


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-27
  • 17:00 - 17:45


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Kultúra

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező