Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Tájékoztató SNI-seknek BTMN-eseknek

ÉLŐ - Tájékoztató SNI-seknek BTMN-eseknek

2021-01-27 | 18:00 - 18:45

Már visszanézhető!

Online Felsőoktatási Felvételi és Pályaválasztási Tájékoztató SNI-seknek BTMN-eseknek. Program célja a tanulási részképesség zavaros, fogyatékos leendő egyetemi hallgatók tájékoztatása a pályaválasztásról, alkalmasságról, felvételről, egyetemi életről, az egyetemen várható problémákról és eljárásokról a ”disz”-szel és egyéb fogyatékossággal kapcsolatban.

Témáink kulcsszavakban: Hova tovább? Pályaválasztás, fizikai és mentális alkalmasság, önismeret, vágyak és valóság, jövőtervezés, továbbtanulás. A sajátos nevelési igényt alátámasztó szakértői eljárással kapcsolatos aktualitások. Szakválasztás "disz"-esként, fogyatékosként, többletpontok, tanulmányi és vizsga kedvezmények, eljárások, dilemmák.

A Pécsi Tudományegyetem, a Foglalkoztatás Orientált Pályaalkalmassági Tanácsadás, az egyetemi Támogató Szolgálat bemutatása.

Pankász Balázs, a PTE Foglalkoztatás-egészségügyi és Munkahigiénés Központ munkatársa

Magdali Csaba, a PTE Támogató Szolgálat vezetője, fogyatékosügyi koordinátor


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-27
  • 18:00 - 18:45


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Egyéb

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Tájékoztató

172
program

280
szereplő

24
szervező