Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
Gamer kultúra – Mivel játszunk? Kivel játszunk?

Gamer kultúra – Mivel játszunk? Kivel játszunk?

2021-01-29 | 20:30 - 21:20

Talpra Magyar Gamer! A Magyar Gamer Szövetség vezetői, a PTE-PEAC E-SPORT Szakosztály vezetője és egy sikeres vállalkozó-családapa beszélget arról, hogy miért csodás játszani, hol vannak ennek a csodának a határai, hogyan kell vigyáznunk egymásra és hogy mit hozhat a jövő. A popkultúra hogyan lett a 4. ipari forradalom egyik legjobban fejlődő iparágának lelke? Gaming és e-sport, mi a különbség? A játék mióta karrier és ha már az, akkor jó karrier?


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Paulusz Patrik hallgatónk gondolatai: "E-sport: Jelenlegi helyzetben, a szabadtéren történő csapatsportok megszűnése miatt jelentősen megnövekedett az E-sport versenyek száma. Úgy gondolom rengetegen vannak akik kikapcsolódás vagy stresszlevezetés céljából ezt az időtöltést választják..."
Hoztunk is nektek egy beszélgetést a témában!


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 20:30 - 21:20


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Egészségtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Sport

172
program

280
szereplő

24
szervező