Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Anat, élettan és egyéb nyalánkságok

ÉLŐ - Anat, élettan és egyéb nyalánkságok

2021-01-29 | 19:30 - 20:20

Az Egészségtudományi Karon az alapozó tárgyak sok hallgatónak okoznak fejtörést. Hogyan lehet leküzdeni az anatómia, élettan és sejtbiológia nehézségeit? Az első év örömeiről, bánatairól és szépségeiről beszélgetnek hallgatóink.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Simon Nikolett hallgatónk szerint: "Ezenkívül lehetne a hallgatók által összeállítani egy olyan előadást, amiben a főbb kötelező tárgyakról mesélnek, hogy hogyan élték meg, mennyire volt nehéz és hogy milyen tanácsokat adnának a felvételizőknek."


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Videó

Videó


Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 19:30 - 20:20


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Egészségtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező