Hallgass pécsi zenét - pécsaktuál rádió

Használd a szűrőket, hogy gyorsabban
és kényelmesebben megtaláld amit keresel!

Programok - show
ÉLŐ - Jojó - tömeg fel és le

ÉLŐ - Jojó - tömeg fel és le

2021-01-29 | 18:00 - 18:50

Kijelenthetjük, hogy a fogyókúrához mindenki ért. Vagy legalább is ezt hisszük. Mégis hazánk vezető az EU-ban a túlsúly terén. Aki próbált már lefogyni, szinte biztos, hogy szembesült a jojó jelenségével. Dietetikus és gyógytornász szakembereink beszélgetnek a jelenség hátteréről, megelőzéséről, megoldásáról.


PTE-s hallgatói vélemények, tippek vagy gondolatok az ötletelés időszakából:

Berta Szimonetta hallgatónk mondta: "Sok ember a 4 fal közé szorult, nem sok lehetőségük van edzőterembe járni, mozogni, vagy csak szimplán ellustultak. Ennél az előadásnál is lehet egy trendből kiindulni, ami a body positivity: már nem a fogyás van előtérben, hanem az önelfogadás és a minél egészségesebb életmód."
hallgass bele az ETK előadásába :)


Adatvédelem:

Tájékoztatom Önöket, hogy az előadásról későbbi időpontban való visszanézhetőség biztosítása céljából az Önök hozzájárulása alapján kép- és hangfelvétel készül, melynek adatkezelője a Pécsi Tudományegyetem. Amennyiben nem kívánnak hozzájárulni az adatkezeléshez, kérem, hogy kapcsolják ki az előadás során a kamerát. Amennyiben hozzá kívánnak szólni az előadáshoz, de nem szeretnének hozzájárulni a rögzítéshez, kérem, hogy hozzászólásaikat chaten szíveskedjenek elküldeni. A Pécsi Tudományegyetem adatvédelmi tisztviselője Dr. Szőke Gergely László, akit az adatvedelem@pte.hu címen érnek el, és ezen az e-mail címen jogosultak az adatkezeléssel kapcsolatos jogaikat is gyakorolni. A kép – és hangfelvétel tekintetében végzett adatkezelés részletes szabályai ezen a címen érhetők el.

Időpont(ok)

Időpont(ok)

  • 2021-01-29
  • 18:00 - 18:50


Szervező egység(ek)

Szervező egység(ek)


Tudományágak

Tudományágak

  • Egészségtudományok

Programtípus(ok)

Programtípus(ok)

  • Beszélgetés

172
program

280
szereplő

24
szervező